Fönsterputs

Vi på Fox Städservice utför professionell fönsterputsning av hög kvalitét i Karlstad med omnejd. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, kommuner och regioner. Oavsett om ni endast önskar ett tillfälle av fönsterputs eller mer regelbunden putsning, så finns vi här för att uppfylla era önskemål.

FÖNSTERPUTS

Dags för att putsa dina fönster?

Har du behov av att putsa fönsterna, men känner att du inte har tid eller ork? Vi hjälper dig! Kontakta oss redan idag, så ser vi till att dina fönster blir skinande rena!

Fönsterputs i Karlstad

Vi utför fönsterputsning i Karlstad med omnejd t.ex. Grums, Kil, Forshaga och Hammarö, så tveka inte att kontakta oss redan idag om ni önskar rena och putsade fönster. När ni anlitar oss för att putsa fönstren i ert hem, finns det möjlighet för er att nyttja Rut-avdraget. Läs mer om Rutavdrag på skatteverket.se.

Hör gärna av er för mer information eller en offert!

Din lokala fönsterputsare i Karlstad

Priset avser in- och utsidan av ett fönster.

Boka ett fönsterputs redan nu!

Visste du att fönsterputs ingår i några av våra städtjänster?

Fönsterputs ingår i bland annat flyttstädning och städ inför en visning. Du kan också alltid lägga till fönsterputs separat i samtliga av våra tjänster.

Fönsterputsning och städning i Karlstad.
RUT-AVDRAG

Fönsterputs omfattas av RUT-avdrag!

För dig som är privatkund och önskar skinande rena fönster av oss, omfattas av RUT-avdrag. Det innebär att du endast behöver betala 50% av arbetskostnaden!