Företagsstädning

Lokalvård

Vi tror att de bästa idéerna tas fram lättare i rena och trevliga lokaler med en bra arbetsmiljö för både medarbetare och kunder. Fox Städservice har erfaren personal som gör allt för att skapa fräscha arbetsmiljöer för andra att vistas, må bra och utvecklas i.

Kontorsstädning

Vi på Fox Städservice hjälper ert företag med effektiv kontorsstädning, oavsett storlek, verksamhet och lokal. Vi garanterar hög kvalité på vårt arbete och erbjuder skräddarsydda lösningar så att städningen passar just er.

STÄDTJÄNST FÖR ALLA

Vi anpassar städningen för att passa just era förutsättningar

Vi vet att varje företag har sina egna behov för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för den egna verksamheten, därför anpassar vi vårt arbete efter era önskemål. Genom att skräddarsy den traditionella kontorsstädningen kan ni få era växter vattnade, kopieringsmaskiner påfyllda eller hålla kaffemaskinen påfylld och rengjord osv.

Vi ser möjligheter, inte svårigheter.

Kontorsstädning och företagsstädning av Fox Städservice i Karlstad

Stort som litet

Vi åtar oss städuppdrag oavsett storlek och städar allt från kontor till butiker, industrier, fastigheter och andra verksamheter/lokaler.

Kundanpassat

Genom våra skräddarsydda lösningar ser vi till att skapa trivsamma och fräscha arbetsmiljöer för våra kunder, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Lokal städfirma i Karlstad

Fox Städservice finns idag i Karlstad och utför städning och fönsterputsning i Karlstad med omnejd. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Ansvarsförsäkring & Olycksfallsförsäkring

Om olyckan är framme under ett städtillfälle har vi en trygg ansvarsförsäkring och vår personal omfattas av olycksfallsförsäkring.

Kontakta oss för mer information!

Exempel på några av våra företagskunder och partners

Jajja logga
Karlstad Coworking logga
Jobbkompaniets logga
infrakraft logga
Kvarnverkets logga
consid logga
Binderiets logga
Jalla Jobbcenter i Karlstad, Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen
Blå och vit logga från företaget Tingvalla trafikskola
glas weld logga
Johans diversehandel värmskog
Karlstad Fotboll
Bokföringstjänst i Karlstad logga