Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor inom städ!

Fox Städservice strävar efter att vara det självklara valet för den som värdesätter kvalitét. I dagsläget finns i Karlstad och utför både städning och fönsterputsning. Nedan finner du vanliga frågor och svar.

Flyttstädning av Fox Städservice. Ett välstädat kök med ett välkomstbrev.
Fox Städservice firmabilar.
Hemstädning i Karlstad av Fox Städservice, skinande rent badrum.

Hur går det till att köpa våra städtjänster?

Vi inleder med en kostnadsfri städkonsultation, ett möte som ger oss möjligheten att ge ett mer rättvist prisförslag. Under besöket kan vi berätta mer om vilka tjänster vi erbjuder och du får möjligheten att lära känna oss på Fox Städservice.

Vad ingår i städningen?

Vi anpassar städningen efter era önskemål. För att se vad som normalt sett ingår, se respektive sida där vi presenterar våra tjänster.

Hemstädning

Företagsstädning /kontorsstädning

Flyttstädning

Vad kostar städningen?

För att kunna ge ett rättvist prisförslag inleder vi med en kostnadsfri städkonsultation. Priset påverkas sen av objektets storlek, dess skick och hur ofta städningen önskas genomföras.

Vad innebär RUT-avdrag?

Hemstädning och flyttstädning omfattas av rutavdrag och innebär att du som privatkund endast betalar 50% av arbetskostnaden.

Hur ofta sker städningen?

Vi anpassar städfrekvensen helt efter era önskemål. Vi erbjuder allt från regelbunden städning varje vecka till enstaka tillfällen såsom flyttstädning.

Utför ni era tjänster utanför Karlstad?

Ja! Vi utgår ifrån Karlstad, men vi utför gärna våra tjänster utanför Karlstad också. Några exempel på områden utanför Karlstad som vi ofta utför våra tjänster i är t.ex. Grums, Kil, Forshaga och Hammarö. Är du osäker om vi erbjuder tjänster där du befinner dig? Kontakta oss så kollar vi om det passar.

Har du en fråga som inte har besvarats?